Destinacions

LA SEVA ESCAPADA PER A EXPERIÈNCIES ESPORTIVES INCREÏBLES
EN ENTORNS D’EXCEPCIÓ

Gràcies als seus paisatges i clima, Catalunya és la destinació ideal per a tot tipus d’activitats de turisme esportiu. Els Pirineus ofereixen els escenaris perfectes per fer senderisme, ciclisme, esquiar i practicar esports d’aventura. I a només uns quants quilòmetres dels nostres pics més famosos, les platges al sud o les cales amagades al nord, amb les seves aigües cristal·lines, són ideals per als entusiastes dels esports aquàtics.

Costa Brava

Zona costera de España que empieza en Blanes, y acaba en la frontera con Francia en Portbou.

Barcelona

Capital de la comunidad autónoma de Cataluña con una población de 1.620.809 habitantes.

Pirineos Mediterráneos

Cordillera montañosa situada al norte de la península ibérica, entre España, Andorra y Francia.
Oct 16, 2024 - Wed
Barcelona, España
núvols dispersos
24°C núvols dispersos
Wind 5 m/s, SSW
Humidity 69%
Pressure 1010 hPa
Oct 16, 2024 - Wed
Costa Brava, España
nuvolositat variable
23°C nuvolositat variable
Wind 3 m/s, SW
Humidity 82%
Pressure 1010 hPa
Oct 16, 2024 - Wed
Pirineos, España
pluja suau
10°C pluja suau
Wind 2 m/s, SSW
Humidity 88%
Pressure 1012 hPa

LA COSTA BRAVA

Les platges de la Costa Brava han atret celebritats de tot el món per les aigües transparents i l’encant natural Mediterrani. L’encant dels pobles costaners és una atracció irresistible. Són oasis de tranquil·litat i alhora són els punts de partida per visitar regions de l’interior de Girona. Aprofiteu al màxim les oportunitats de turisme que la Costa Brava us ofereix!

BARCELONA

Amb una població de milió i mig, Barcelona és una ciutat cosmopolita i sinònim de modernitat a tot Europa. Alhora, conserva la seva pròpia identitat basada en aspectes com el modernisme, el seu esperit olímpic, la cultura pacifista i el progrés social. Barcelona té un secret que ha de cercar activament i que et farà enamorar de la ciutat. Una manera única de descobrir com viure en aquest entorn urbà obert a la Mediterrània i al món.

I ELS PIRINEUS

Les muntanyes que formen els Pirineus constitueixen un entorn natural privilegiat on podem observar Catalunya des de dalt. Les valls, d’altra banda, tenen un sorprenent patrimoni humà, fruit de la perseverança d’homes i dones que van desenvolupar un estil de vida intrínsecament relacionat amb el relleu. Avui dia, els Pirineus són una àrea dinàmica que ofereix una gran quantitat d’oportunitats d’activitats, especialment a l’entorn natural. Vinga i exploreu la naturalesa vibrant dels Pirineus, és únic!

PROGRAMES A LA COSTA BRAVA

PROGRAMES A BARCELONA

PROGRAMES ALS PIRINEUS