Ciclisme

Tour en bicicleta des dels Pirineus a la Costa Brava

Descobreix la bellesa de Catalunya en el nostre tour en bicicleta!

Explora els impressionants paisatges dels Pirineus i la Costa Brava. Des de les cimes de les muntanyes fins a les platges de sorra daurada del Mediterrani, aquest viatge ofereix una combinació perfecta de mar i muntanya.

En el camí, trobaràs una varietat d’allotjaments i serveis adaptats per satisfer totes les teves necessitats, garantint una experiència còmoda i agradable. Tingues la seguretat que comptaràs amb assistència en tot moment, la qual cosa et permetrà centrar-te en la bellesa d’aquesta regió.

Tour en Bicicleta Pirineus i Costa Brava – Itinerari

Dia 1: Arribada a Ripoll i registre al teu allotjament.

Dia 2: Ripoll – Olot (35 – 40 Km) El tour en bicicleta comença al poble de muntanya de Ripoll i segueix la històrica Ruta del Ferro fins a Sant Joan de les Abadesses, ascendint a Santigosa (a 1064 metres) abans de descendir a Olot (a 470 metres). El paisatge al llarg d’aquesta ruta és un dels més espectaculars de Catalunya.

Dia 3: Olot – Girona (50 – 55 Km) Disfruta d’un suau descens d’aproximadament 55 quilòmetres. Aquesta etapa del viatge té lloc al ferrocarril convertit conegut com ‘El Carrilet’. Recomanem fer una pausa per gaudir d’un deliciós dinar a Les Planes d’Hostoles o Amer, encantadors pobles a mig camí entre Olot i Girona.

Dia 4: Girona – Sant Feliu de Guíxols (40 – 45 Km) L’itinerari en bicicleta des de Girona fins a la costa presenta una suau pendent i ofereix una varietat diversa de paisatges. Travessa les pintoresques regions catalanes del Gironès i el Baix Empordà, gaudint d’un bonic passeig pel camí. En arribar a Sant Feliu de Guíxols, pren-te temps per relaxar-te i gaudir de la cuina mediterrània al port.

Dia 5: Disfruta del esmorzar i la sortida.

  • 4 nits a Hotels 3 i 4 estrelles amb mitja pensió
  • Lloguer de bicicletes amb GPS
  • Informació turística
  • Trasllat d’equipatge entre hotels
  • Assistència durant el recorregut
  • Guia durant el recorregut
  • Trasllat des de i cap a l’aeroport de Barcelona o Girona.
  • Una nit extra

¡Reserva ara!

Tour en Bicicleta Pirineu – Costa Brava

Categoria de l’hotel: 3 i 4 estrelles

Durada:  5 Dies – 4 Nits

Sol·licitud de reserva

 També et podria interessar…