Ciclisme

Tour en bicicleta: des dels Pirineus a la Costa Brava

Un recorregut panoràmic que descendeix des d’altituds de fins a 2000m fins a la costa

Gaudiràs d’una gran varietat de paisatges, des de Vallter (2.000 m) fins al mar Mediterrani, passant per zones boscoses a les parts altes del riu, terres de cultiu a la plana i camps de riu i marjals prop del mar. Des del punt de vista cultural, resulta molt interessant a causa de l’arquitectura relacionada amb el riu Ter, com ara antics assentaments industrials, ponts, preses, escluses, canals, molins de vent i antics safarejos, entre altres.

Dia 1

Trasllat de l’aeroport a Setcases per a la primera nit, poble a prop de l’estació de Vallter. Sessió informativa de senderisme, amb el nostre guia, per proporcionar-vos tota la informació i l’equipament necessari per al vostre viatge. Un cop instal·lat a l’hotel, gaudiu d’un passeig per aquest bell poble.

Dia 2 – El descens dels Pirineus. Extensió: 44 km.

Després de l’esmorzar, trasllat a Vallter 2000, una estació d’esquí a més de 2000 m, no gaire lluny del naixement del riu Ter. La ruta comença amb el descens de la carretera GIV 5264. En arribar a Sant Joan d’Abadesses, continuem per la Via Verda del Ferro fins a Ripoll, poble de gran interès cultural pel seu excepcional monestir, el monestir de Santa Maria de Ripoll. Allotjament a Ripoll.

Dia 3 – La terra dels volcans. Extensió: 48 km.

Després de visitar la ciutat de Ripoll, tornarem per la via verda en direcció a Sant Joan d´Abadesses. Un cop passat el poble, us espera un petit repte, la muntanya Capsacosta (1020 m. sobre el nivell del mar), el punt més alt d’aquesta ruta. Després, descens a Olot pel bosc i els antics volcans. Abans del sopar, podeu visitar la ciutat d’Olot. Allotjament a Olot.

Dia 4 – ”El Carrilet” (Via Verda d’Olot – Sant Feliu de Guíxols). Extensió: 58 km.

Seguirà la ruta verda “El Carrilet” d’Olot a Girona, descobrint la vall “d’en Bas”, amb els seus espectaculars paisatges i petits pobles. Després del port de Bas (620 m.) continuarem pel riu Burgent fins a La Cellera, on trobarem el riu Ter que seguirem fins a Girona. Allotjament a Girona. Aprofiteu l’oportunitat per descobrir el vostre sorprenent centre històric.

Dia 5 – La Costa Brava i el mar Mediterrani. Extensió: 47 km.

Continuar per la via verda del Carrilet, una antiga via fèrria. És un sender tranquil on descobrireu les antigues estacions. Arribaràs a Sant Feliu de Guíxols, on podràs gaudir del centre històric i de la platja.

Allotjament a prop de la platja de Sant Pol.

Dia 6 – Al llarg del mar. Extensió: 33 km.

Per aquest dia, seguiràs la costa fins a Calella de Palafrugell per la badia de Palamós. Visitarem les ciutats més importants com Platja d’Aro i Palamós, amb el seu interessant port pesquer i el seu peix exquisit. A la terra admiraràs els paisatges de vinyes i tindràs l’oportunitat de visitar una vinya. Allotjament al´antic poble pesquer de Calella de Palafrugell, que manté el seu encant original.

Dia 7 – Tornada a la seva regió.

Dia lliure al poble de Calella de Palafrugell, un poble típic amb cases blanques i petites cales. Trasllat a l´aeroport de Girona o Barcelona. O per què no gaudir d’uns dies de descans en aquest poble bonic, o continuar l’itinerari després de les empremtes de l’artista Salvador Dalí?

  • 4 nits a Hotels 3*** en habitació doble amb mitja pensió
  • Lloguer de bicicletes amb GPS
  • Informació turística
  • Trasllat d’equipatge entre hotels
  • Assistència durant el recorregut
  • Guia durant el recorregut
  • Trasllat des de i cap a l’aeroport de Barcelona o Girona.
  • Una nit extra

¡Reserva ara!

Categoria de l’hotel: 3 i 4 estrelles

Durada:  7 Dies – 6 Nits

Sol·licitud de reserva

 També et podria interessar…